Woonwinkel X Double U

Ontwerpstudio Woonwinkel Schijndel is er om ideeën zo goed mogelijk realistisch te schetsen. Zo geven wij graag een kijkje in je eigen woonkamer in een ontwerp die bij zowel u als ons aansluit.

In dit project hebben wij de opdracht gekregen om de gehele woonkamer en extra ruimte opnieuw te ontwerpen naar een warme en sfeervolle ruimte.  De klant is bij ons terecht gekomen door onze presentatie van 3D-visualisaties. De uitdaging was dat ze ook interesse hadden in de producten van ‘The Double U conceptstore’. Onze andere winkel.

  • Locatie:

Omgeving Uden

  • Vierkante meter:

50m²

  • Datum:
december 2022
  • Status:
Uitgevoerd
  • Team:

Woonwinkel design studio

Woonwinkel Schijndel

Double U conceptstore

Studio by Negentien80

Share:

We hebben de wensen van de klant en onze winkels samengevoegd in dit ontwerp. De warme donkere sfeer van de woonwinkel met de producten uit the Double U.

In samenwerking met STUDIO by Negentien80 hebben wij hier het maatwerk verzorgt en hebben we het complete project van begin tot eind opgeleverd. Ook de finishing touch in accessoires en planten is door onze stylistes verzorgt.

Doordat wij alles zelf in eigen hand hebben kunnen we het traject kort en soepel laten verlopen. Wat resulteert in een prachtige woonkamer.

Bijzonderheden

De eetbank is helemaal op maat is gemaakt naar de ronde vorm van de eettafel.