OVER ONS

Studio. by NEGENTIEN80

Studio. By NEGENTIEN80 is onderdeel van het exclusieve high-end merk NEGENTIEN80.

Bij Studio. By NEGENTIEN80 zijn we gepassioneerd over de kunst van exclusief maatwerk. Ons verhaal begint met een diepgewortelde toewijding aan het creëren van unieke en op maat gemaakte meubels en interieurwerken die de verwachtingen overtreffen. Als specialisten in dit vakgebied streven we er voortdurend naar om de perfecte balans te vinden tussen vorm, functie en schoonheid.

Onze vakmannen vormen de ruggengraat van Studio. By NEGENTIEN80 en hun vaardigheden zijn ongeëvenaard. Met een schat aan ervaring en expertise in het vak, zijn ze in staat om zelfs de meest complexe projecten met buitengewoon vakmanschap tot stand te brengen. Of het nu gaat om het creëren van op maat gemaakte meubels die naadloos passen in uw interieur of het ontwerpen van aangepaste interieurwerken die een verhaal vertellen, onze vakmannen leveren consequent hoogwaardig werk.

Wat onze vakmannen zo uitzonderlijk maakt, is hun ongeëvenaarde aandacht voor detail en hun vermogen om uw visie om te zetten in tastbare realiteit. Ze begrijpen dat ieder stuk dat de werkplaats van Studio. By NEGENTIEN80 verlaat, niet alleen een meubelstuk of interieurwerk is, maar een kunstwerk dat uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Elk item dat ze creëren, straalt uit met een zeldzame combinatie van elegantie, duurzaamheid en functionaliteit.

Bij Studio. By NEGENTIEN80 zijn we er trots op dat we kunnen voldoen aan de hoogste normen van maatwerk, waarbij we de verwachtingen van onze klanten consequent overtreffen. Of u nu op zoek bent naar de perfecte tafel voor uw eetkamer, een op maat gemaakt kastontwerp voor uw woonkamer, of een interieurwerk dat de ziel van uw huis vastlegt, onze vakmannen staan altijd klaar om uw wensen te vervullen.

Ontdek de wereld van exclusief maatwerk bij Studio. By NEGENTIEN80 en laat ons u begeleiden op een reis van creativiteit, vakmanschap en tijdloze schoonheid. We zijn ervan overtuigd dat onze vakmannen u versteld zullen doen staan met hun meesterlijke werk en uw visie tot leven zullen brengen zoals u dat nog nooit eerder hebt gezien.

Maak kennis met de vakmannen van Studio. By NEGENTIEN80

Kenneth

Jordie

Bertie

Nieuwe collega?

Studio. By NEGENTIEN80 partner

OOK GRAAG SAMENWERKEN MET STUDIO.?