Wandsystemen

Wij ontwerpen ieder meubel als een uniek item.

De wandsystemen van Studio by Negentien80 zijn de belichaming van flexibiliteit, esthetiek en functionaliteit in interieurontwerp. Onze vakmensen begrijpen dat wanden niet alleen dienen om ruimtes te scheiden, maar ook een cruciale rol spelen in de sfeer en het gebruik van elke ruimte.

Onze op maat gemaakte wandsystemen bieden veelzijdige oplossingen voor elk project. Of u nu behoefte heeft aan een moderne, open werkruimte, een scheidingswand voor privacy of een visuele indeling van een kamer, wij kunnen het voor u realiseren.

De wandsystemen van Studio by Negentien80 zijn niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk. We nemen elk detail in acht, van de keuze van materialen tot de afwerking, zodat uw wandsysteem naadloos aansluit bij uw interieurontwerp.

We gebruiken hoogwaardige materialen en innovatieve technieken om wandsystemen te ontwerpen en bouwen die duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Of het nu gaat om een zakelijke ruimte, een woonkamer, een winkel of een andere omgeving, we passen onze ontwerpen aan uw specifieke behoeften aan.

Wandsystemen van Studio by Negentien80 zijn niet alleen praktisch maar ook een esthetisch genoegen. Als u op zoek bent naar een op maat gemaakte oplossing om uw ruimte te optimaliseren en verfraaien, nodigen we u uit om de veelzijdigheid van onze wandsystemen te ontdekken. Ze bieden een perfecte combinatie van design en functionaliteit om uw ruimte te transformeren naar wat u voor ogen heeft.

Share:

Unieke ontwerpen wandsystemen:
Gerealiseerde tv dressoirs: