MAATWERK

Studio. by Negentien80 produceert en monteert de mooiste en unieke ontwerpen voor keukens, (inbouw)kasten en andere meubels. De Designstudio van ‘Woonwinkel Schijndel’ maakt hiervoor alle ontwerpen met aandacht voor detail en materiaal.

Onze kennis van materialen en creativiteit resulteert in exclusieve maatwerk meubelen. Door de 2D en 3D visualisatie krijgt de klant een mooi beeld van het uiteindelijke resultaat. Vervolgens worden deze meubelen vervaardigd in onze eigen werkplaats.

 

VAN ONTWERP NAAR REALISATIE

KASTEN

Naast standaard kasten maakt de Studio ook alles in maatwerk. Onze Ontwerpstudio zorgt voor een complete visualisatie, zodat u precies weet hoe het eruit komt te zien. Zo krijgen ook de moeilijkste hoeken een mooie invulling. Laat u verrassen door onze creativiteit.

Dressoirs en tv meubels

We maken ook een divers aantal tv-meubels en dressoirs. Qua materialen en afwerkingen zijn er veel mogelijkheden. Daarnaast is de indeling geheel zelf samen te stellen met lades, deurtjes, kleppen en open vakken. Functioneel en ook prachtig om naar te kijken.

Keukens

In samenwerking met onze partners, realiseren wij de mooiste keukens. De combinatie van het fraaie en stijlvolle ontwerp, de strakke en perfecte realisatie en de kwaliteitsapparatuur, maken uw keuken tot een ware belevenis.  

OVERIGE MEUBELS

Studio. By NEGENTIEN80 is niet alleen gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten kasten en keukens. Wij maken onder andere ook eetkamertafels, bureaus, salontafels, wandlijsten, lattenwanden, roomdividers en sokkels.

Keukens

Badkamermeubels

Bureaus

Overige ontwerpen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem voor meer informatie contact op met onze partner: