MAATWERK

EXCLUSIEVE MEUBELS- EN HIGH-END INTERIEURWERK OP MAAT

Studio. By NEGENTIEN80 is gespecialiseerd in het ontwerpen én realiseren van uw interieur. Dit doen wij in samenwerking met onze partners: Woonwinkel Schijndel en NEGENTIEN80 Concept Studio.

 

 

Door onze kennis en vakmanschap, gecombineerd met de creativiteit en ontwerp-skills van onze partners, realiseren wij de mooiste meubels en interieurwerken op maat. Of het nu gaat om een maatwerk meubel, maatwerk tafel of een compleet maatwerk interieur. Wij werken graag mee aan ieder project.

 

 

KASTEN

Naast onze exclusieve high-end kastencollectie ‘Lines’, maken wij ook kasten op maat. Van buffetkasten, tot tv-meubels, complete kastenwanden, inbouwkasten of inloopkasten. Uw wens brengen wij tot realisatie. 

Keukens

In samenwerking met onze partners, realiseren wij de mooiste keukens. De combinatie van het fraaie en stijlvolle ontwerp, de strakke en perfecte realisatie en de kwaliteitsapparatuur, maken uw keuken tot een ware belevenis.  

OVERIGE MEUBELS

Studio. By NEGENTIEN80 is niet alleen gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten kasten en keukens. Wij maken onder andere ook eetkamertafels, bureaus, salontafels, wandlijsten, lattenwanden, roomdividers en sokkels.

keukenS

Badkamermeubels

Bureaus

overige ontwerpen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem voor meer informatie contact op met één van onze partners: