LINES

Exclusieve, HIGH-END meubelCOLLECTIE ‘LINES’

Studio. By NEGENTIEN80 heeft een high-end meubelcollectie genaamd ‘Lines’. Deze collectie is herkenbaar door het strakke design en tegelijkertijd mooie details in het ontwerp. Studio. By NEGENTIEN80 levert vakwerk en de afwerking is van hoogstaande kwaliteit. Deze meubels worden door de vakkundige meubelmakers vol passie met de hand gemaakt. Alle meubels uit de Studio. By NEGENTIEN80  ‘Lines’ collectie kunnen geheel naar kleur, afmeting en afwerking worden samengesteld.

HIGH-END meubelCOLLECTIE

'LINES'

Standaard kleuren

Naast de standaard kleuren zijn de meubels tegen een meerprijs in andere RAL-kleuren verkrijgbaar – prijs op aanvraag.

STANDAARD

De meubels worden standaard geleverd met deuren voorzien van push-open systeem en worden ‘zwevend’ gemonteerd. Andere opties zijn tegen een meerprijs mogelijk (zie ‘Frame’ en ‘Ladenblok(ken)’).

frame

Standaard worden de meubels ‘zwevend’ geleverd. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een stalen frame, zodat de meubels neergezet kunnen worden. Het stalen frame met poedercoat afwerking heeft in onze standaard kleur RAL 9005 een meerprijs van € 500,-. Andere RAL-kleuren zijn mogelijk tegen een extra meerprijs van 10% bovenop de standaard meerprijs.

Dubbele laden 1 element breed
(H70 SERIES 3 ladeN)

Het is mogelijk om de standaard deuren met push-open systeem te vervangen voor ladenblokken, ook met push-open systeem. Een meubel bestaat uit verschillende elementen. Bij het vervangen van één standaard element voor een ladenblok met push-open systeem, komt er een meerprijs bij kijken van € 150,- (hoogtes meubel: 30 en 50 cm – 2 laden) of € 200,- (hoogte meubel: 70 cm – 3 laden). Meerdere elementen vervangen is uiteraard ook mogelijk. De hierboven genoemde prijzen tellen per element.

dressoir

Het dressoir is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. In drie verschillende breedtematen (234 cm, 274 cm en 304 cm) en in drie verschillende hoogtematen (30 cm, 50 cm en 70 cm). Verder werken we bij dit meubel met een standaard dieptemaat van 40 cm.

Startprijs: € 2445,- (afmetingen: B. 234 cm x H. 30 cm x D. 40 cm)

buffetkast

De buffetkast is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. In drie verschillende breedtematen (116 cm, 88 cm en 151 cm) en in twee verschillende hoogtematen (200 cm en 220 cm). Verder werken we bij dit meubel met een standaard dieptemaat van 35 cm.

Startprijs: € 2745,- (afmetingen: B. 116 cm x H. 200 cm x D. 35 cm)